Home

Gradina zoologica calarasi

Gradina Zoologica Calarasi. Articole populare. PROGRAM FUNCŢIONARE Situația plăților Regulament intern și codul de conduit Descriere Gradina Zoologica Calarasi. Istoria acestei gradini zoologice a inceput in anul 1980 cand inginerul zootehnist, Gheorghe Tatavura, sprijinit de autoritatile judetene, a adus aici cateva pasari, specii de mamifere salbatice si domestice ce se aflau sub proprietatea sa personala.In prezent, locatia se afla sub administrarea fiului lui Gheorghe Tatavura, Cristian, ce i-a calcat pe urme. Grădina Zoologică Călărași. loc. Calarasi jud. Călărasi. Grădina Zoologică Călărași se află în Parcul Dumbrava și a fost deschisă în 1980, din dorința inginerului zootehnist Gheorghe Tatavura, tatăl actualului director (Cristian Tatavura). Peste cinci ani Grădina avea să treacă printr-o mare provocare (și poate cea mai. P20 [NOV-2010] Gradina Zoologica de la Calarasi - Rom, ursul grizzly care a facut parte din anturajul fostului dictator. # [50 PMA + BONUS] Înc. de valimi în [25.11.10] ȘTERGE VO Grădina Zoologică din Călăraşi se poate mândri cu faptul că în ultimii ani a reprodus peste 50 de tigrii siberieni, instituţia reprezentând un spaţiu ce asigură perpetuarea speciilor în captivitate - Pepiniera din Bărăgan. Grădina ZOO din Călărași este o exportatoare pentru celelalte grădini zoologice din România. O.

Complex Agrement - ZO

Gradina Zoologica, Calarasi - Gradina Zoologica Calarasi si-a deschis portile la 1 iunie 1980 sub conducerea lui Gheorghe Tatavura care s-a inteles cu conducerea judeteana si a adus cateva specii de mamifere, atat salbatice cat si domestice, precum si colectie de pasari exotice ce-i apartineau. Gradina Zoologica din Calarasi a cunoscut o rapida crestere devenind una dintre cele. Related Searches. grădina zoologică călărași • grădina zoologică călărași photos • grădina zoologică călărași location • grădina zoologică călărași address arată numărul de telefon. +40242314152. ̶. ̶. 265.3 km. 94.1 km. 95.0 km. De ce să alegi Grădina Zoologică Călăraşi Călăraşi: Una dintre cele mai mari Grădini Zoologice din Romania, atât ca suprafaţă de teren pe care este amplasata, cât şi ca număr de specii, dintre care cateva unice in tara Grădini zoologice România. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Delfinariu si Pasari exotice Constanta. Gradina Botanica Anastasie Fatu. Gradina Botanica Alexandru Borza. Gradina Botanica Dimitre Brandza. Gradina Botanica Universitara Macea. Gradina Zoo Ramnicu Valcea Situata in parcul Dumbrava,Gradina zoologica din Calarasi , dupa 1989 a inregistrat un regres. Insa de doi-trei ani, gradina zoologica a inceput sa primeasca mai multe fonduri si ajutoare de la sponsori. Astfel ca de curand a fost deschis Aqua Terrarium, o initiativa de succes care aduce in medie 1.000 de vizitatori saptamanal

Gradina Zoologica - Calarasi « TurismLand

Grădina Zoologică Călărași din Călărasi PLANIAD

Gradina Zoologica din Calarasi

Video: Grădina Zoologică din Călăraşi, Călăraşi » Ghid Turistic Audi

Gradina Zoologica din Calarasi este una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara, atat ca suprafata de teren, cat si ca numar de specii, aici gasindu-si adapost animale precum jaguarul, ursii de Alaska si hipopotamul Vizita la gradina zoologica din Calarasi Copyright © 2016. Toate drepturile rezervat Gradina Zoologica,Calarasi Odinioara era una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara.A fost infiin- tata in 1979 si se intinde pe o suprafata de 150000 km2.Detinea pe vremuri 157 de specii dintre care 5 unice in tara.In februarie 1986 tot orasul Calarasi a fost inundat din cauza surparii digului unui canalsiderurgic aflat in construc- tie;aproximativ 80% dintre animale au murit din. Feroviar (gari):Calarasi Sud. Fluvial: port fluvial Chiciu-Ostrov. Institutii,obiective turistice: Gradina Zoologica,Muzeul Dunarii de Jos,Statuia regelui Carol I ,Ostroavele de pe Dunare,Parcul Municipal. Lacasuri de cult: Biserica Alexe,Catedrala Sfânta Anastasia ,Catedrala Sf. Nicola Contact Infinity Squash & Fitness Calarasi: Telefon: Email: contact [at]infinitysport.ro. Adresa: Aleea Dumbrava Minunata nr 4, Calarasi (langa Gradina Zoologica) Terenuri: 2 (branded) Traineri personali: In curand. Rezervari: InfinitySport.ro (in curand) Vezi toate cluburile de squash publicate pe site

ghid calarasi: Gradina Zoologica Calaras

Scoala Altfel 2017-2018 - Vizita la Muzeul municipiului Calarasi si ZOO - 7 A. Scoala Altfel 2017-2018 - Vizita la Muzeul municipiului Calarasi si ZOO - 7 A Vizita la gradina zoologica din Calarasi. Vizita la gradina zoologica din Calarasi Vizita la muzeul Dunarii de jos Vizita la muzeul Dunarii de jos Sa ne infrusetam clasa. Sa ne. Prezentare generala a judetului Calarasi. situat in partea de sud a Campiei Baraganului, se invecineaza la nord cu judetul Ialomita, la sud-est cu judetul Constanta, la vest cu judetul Giurgiu si judetul Ilfov, iar la sud cu Bulgaria; ocupa o suprafata de 5.088 kmp, reprezentand 2,1 % din suprafata tarii; dispune de un relief in care.

Calarasi este un oras in care se merita sa petreci cateva zile. Aici ai o multime de atractii turistice asa cum ar fi : Gradina Zoologica Calarasi - este a treia ca marime din tara noastra, Ostroave pe Dunare - este locul in care te poti bucura de cateva plaje amenajate, Biserica fostei Manastiri Negoiesti - a fost construita in secolul 17 Gradina Zoologica,Calarasi Odinioara era una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara.A fost infiin- tata in 1979 si se intinde pe o suprafata de 150000 km2.Detinea pe vremuri 157 de specii dintre care 5 unice in tara.In februarie 1986 tot orasul Calarasi a fost inundat din cauza surparii digului unui canalsiderurgic aflat in construc. Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps Balta Cetatea Veche Bratul Borcea Catedrala Sf. Anastasia Catedrala Sf. Nicolae (1838) Cetatea bizantina Vicina (ruine) Gradina Zoologica Calarasi Lacul Argova Lacul Iezer Lacul Mostistea Manastirea Radu Negru Manastirea Sf. Ierarh Nicolae Muzeul Dunarii de Jos Calarasi Ostroavele de pe Dunare Padurea Luica Plaja de la Dunare - Calarasi Rezervatia naturala Padurea Luica Situl arheologic.

Grădina Zoologică din Călăraşi, una dintre cele mai

Apartament 2 camere si dependinte, in suprafata de 49,56 mp, etaj 4, zona Gradina Zoologica. Adaugă la Favorite 4 Cei care vor sa viziteze orasul Calarasi au la dispozitie o serie de obiective turistice si de locuri deosebite. Iubitorii de animale pot merge la Gradina Zoologica, una dintre cele mai mari din tara. Muzeul Dunarii de Jos a fost infiintat in 1951, care a avut la baza un profil arheologic Casa se afla lângă Parcul Dumbrava, terenul este de 750 m pătrați, construcție de lemn, P+Mansarda. Regimul locului este astfel: casa este proprietate, terenul este concesiune pe 49 ani. Parterul a fost renovat complet anul trecut, în care menționez izolație de înaltă calitate cu spuma poliuretanica, aparatura electrocasnice 2021 Grădina Zoologică - Călărași. Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, sub conducerea lui..

Una dintre cele mai mari Grădini Zoologice din România

Fii turist in Romania, descopera frumusetiile patriei, Manastirile din Bucovina, Bisericile din Maramures, Rezervatiile naturale Retezat, Semenic, Apuseni, Piatra. Acum 20 de ani, Calarasiul a fost sub ape. S-a spart peretele digului de la Combinatul Siderurgic, atunci fiind in constructie, iar apa s-a revarsat peste oras. Pagube mari! Din fericire, nu au fost pierderi umane, dar au murit inecate aproape toate animalele de la Gradina Zoologica din localitate. Despre Zoo Calarasi nu se mai stie mare lucru Si noi, PNL, ne vom gandi si vom sustine toate proiectele de dezvoltare, mai ales cu fonduri europene. Nu departe de noi, la Calarasi o investitie cu bani europeni in Gradina Zoologica de acolo, de 330.000 de euro. () De aceea ma gandesc ca meritam si noi, merita acest oras o Gradina Zoologica asa cum se cade, a declarat Canciu Calarasi (Zoo) Craiova (Zoo) Ilisesti (Gradina Zoologica Soimaru) Oradea (Zoo) Ploiesti (Zoo) Resita (Zoo) Sibiu (Gradina Zoologica) Targu (Mures Zoo) Valcea (Gradina Zoologica Ramnicu Valcea) Slovakia (3 Holding(s)): Bojnice (Zoo) Bratislava (Zoo) Orechová Potôň (Malkia Park). Calarasi city is also a river port on the left bank of Borcea Arm, near the Bulgarian border. The port is equipped with berths, warehouses and docking facilities for ships. A modern bridge over the existing industrial canal links the city to the Danube crossing point at Chiciu-Ostrov; the Danube can be crossed by means of a floating bridge, a.

Călăraşi Zoo - Călăraşi

Daca va aflati in Calarasi va recomandam sa vizitati unica statuie a lui Burebista din parcul municipal,Gradina Zoologica precum si Muzeul Dunarii de Jos.Tot aici se gasesc si ruinele Cetatii Vicina. Special pentru clienti am creat serviciul de rent a car Calarasi Non-Stop decizie PUZ-MUN.CALARASI-Ansamblu constructiv agrement-zona adiacenta Gradina Zoologica,mun.Calarasi, jud.Calarasi decizie PUZ-CALIN COSTEL-COSTINEL -Construire locuinta-Lehliu Gara, jud.Calarasi decizie PUZ-BUTICA ION-LOCUINTA SI SPATII COMERCIALE-Calarasi, Str.Dumbravei, 2B, jud.Calarasi. Filters • 1. Traveler favorites. 17 places sorted by traveler favorites. Things to do ranked using Tripadvisor data including reviews, ratings, photos, and popularity. Clear all filters. 1. Delfinariu. 194. Aquariums Orașul calarasi apartament 2 cam langa cresa Anastasia. 2 camere • 54 m² • etajul 4 • 1982 • decomandat Calarasi, CL, 5 Calarasi. 21 iul. Distribuie anunțul Adaugă la favorite. Număr de telefon verificat. 45.000 eur Apartament 2 camere, Mircea-Voda Apartament 2 camere 63m2 mircea voda. Comitetul Local pentru Situații de Urgență Călărași convocat vineri, 15 mai, în ședință extraordinară, a luat următoarele decizii: • începând cu data de 16 mai 2020, se redeschid cimitirele din municipiul Călărași, cu reguli stricte de distanțare socială (prezența a maximum 2 persoane la un loc de veci) • începân

Clubul Sportiv Yzo Gym si Calarasi Cycling Team organizeaza anul acesta a V-a editie a competitiei Prima Bicicleta, singurul eveniment sportiv de ciclism din Calarasi dedicat copiilor cu varste de pana la 14 ani. Anul acesta micii ciclisti vor avea parte de un traseu captivant si aventuros prin Parcul Dumbrava si Gradina Zoologica Calarasi Cimitir Gradina - Localitatea Gradina Jud Costanta - 2400mp. Sediu central Urgent Curier - 5600mp. Parc distractii Aqua Magic Park - 3200mp. Sediu birouri Dorobanti City - 600mp. Gradina Zoologica Bucuresti - 1700mp. Ansamblu vile Pipera Star Residence - 800mp. Lukoil Sos de Centra nr 501 - 2100m Despre gradina zoologica. O scurta istorie. Observ ca in ultimele zile s-a discutat foarte aprins despre gradina zoologica din Calarasi si cred ca pot sa ofer citeva informatii suplimentare pe care le-am obtinut de-a lungul timpului, fie ca martor la diferite discutii, fie de la persoane straine care simteau nevoia sa-mi povesteasca vreun eveniment despre zoo Gradina Zoologica pune la dispozitia vizitatorilor si posibilitati de agrement cu hidrobiciclete si barci cu vasle. Adresa: Padurea Dumbrava, Sibiu, judetul Sibiu Telefon: + 40 (269) 422430 . Program de vizitare (zilnic): Vara: 9.00-17.00 Iarna: 8.00-16.0 Adresa Gradina Botanica din IASI, Strada Grădina Botanică nr. 7 - 9, judetul Iasi, Muzee, telefon, email contact, program, orar CALARASI. Palatul Scrovistea. Muzeul Dunarii de Jos. Casa Memorială Alexandru Sahia Gradina Zoologica. MUZEUL CIVILIZATIEI GUMELNITA. Gradina Zoologica - PITESTI. Cautari recente

Gradina Zoologica Brasov, Brassó. 6217 ember kedveli · 6 ember beszél erről · 36 614 ember járt már itt. Cea mai frumoasa Gradina Zoologica din Romania. Fan pag Braila - orase Romania. Braila este resedinta judetului cu acelasi nume SUPRAFATA: 33,2 km² LOCUITORI (DATA ULTIMULUI RECENSAMANT): 216.929 in ian 2009 Coordonate GPS: 45°16'9N 27°57'27E PREFIX TELEFONIC al orasulu: 0239 NUMERE DE INMATRICULARE auto: BR CELE MAI MARI CARTIERE:Chercea,Brailita, Vidin-Progresul, Locuri Noi,Calarasi 4. Gradina Zoologica Brasov. 6,175 likes · 4 talking about this · 36,962 were here. Cea mai frumoasa Gradina Zoologica din Romania. Fan pag 31.Faze Tari: Japonezii au inventat fotoliul zburator; Ploua cu pesti in Australia, la propriu! Un cimpanzeu tinut la gradina zoologica din Rostov este alcoolic si fumator inrait; El e cel mai batran catel din lume A suferit o criza cardiaca in timp ce fura 35 kg de branza. Un hot a incercat sa fure o roata de 35 de kilograme de branza tip parmezan, dar, descoperit de politie, a suferit o.

MUZEUL DE ARHEOLOGIE OLTENITA - CALARASI. Palatul Scrovistea. Muzeul Dunarii de Jos. Gradina Zoologica. MUZEUL CIVILIZATIEI GUMELNITA. Gradina Zoologica - PITESTI. Cautari recente. Despre site Acest website este un portal cu informatii de interes public ce contine baze de date cu adrese, firme, stiri, curs valutar si starea vremii din Romania Gradina Zoologica Dragos Voda - Judetul Neamt / Dragos Voda Zoo - Neamt district Posted august 1, 2014 by gamezplayi in Arii naturale , Diverse , Judetul Neamt . Lasă un comentari Gradina zoologica din Piatra Neamț se inchide, dupa 117 ani. A fost o inițiativa a primarului Andrei Carabelea, care a intrebat localnicii daca iși mai doresc ca aceasta gradina zoologica sa funcționeze. Acesta a facut un sondaj pe internet, iar aproape 70% au cerut sa se inchida gradina zoologica. Saptamana trecuta, consiliul local si-a dat.. Adresa SECTIA ST. ALE NATURII - BRAILA din BRAILA, Strada Parcul Monument nr. 1, judetul Braila, Muzee, telefon, email contact, program, ora

În vizită la Zoo Călăraşi / impresii Zoo Călărași

 1. Printre atractiile din gradina zoologica de la Targoviste regasim hipopotamul pitic, vulturul plesuv, tigrul Siberian, pasari exotice, reptile, pitoni, lei, lame, ponei si multe altele. Cu siguranta ne vom bucura de compania prietenelor noastre necuvantatoare si ne vom incarca cu multa energie pozitiva
 2. Pret bilet gradina zoologica oradea. Program gradina zoologica oradea.Grupurile formate din 15 persoane adulte 13 lei. La gradina zoologica din oradea s a nascut in urma cu trei saptamani un pui de lama al doilea in decurs de un an familia lamelor ajungand astfel sa numere cinci exemplare
 3. 0239 611781; 0239 611788. Afisare informatii din categoria Muzee. Muzeul Brãilei - Galeriile de Artã Emilia Dumitrescu. [detalii] Adresa : Braila, Judetul Braila, Strada I. L. Caragiale nr. 3
 4. escu nr. 26, judetul Mures, Muzee, telefon, email contact, program, ora

Ghid turistic Zimbabwe. by trecator · 1 august 2021. Situata in vecinatatea Africii de Sud, a Zambiei si a Mozambicului, Republica Zimbabwe este o tara fara iesire la oceanul planetar, ce se intinde pe 390.757 km² si numara aproape 13 milioane de locuitori. Se pare ca primii europeni care au debarcat aici au fost portughezii, in secolul XVI. A fost multa lume astazi la Gradina Zoologica din capitala. Oamenii spun ca nu au ezitat sa piarda aceasta zi insorita de weekend - VIDEO. 19:50. E Hramul Carutasilor la Calarasi. Gospodarii si-au decorat carutele, cat mai frumos pentru a le prezenta publicului si au organizat intreceri cu caii - VIDEO Duțu Cărpuș, arestat pentru ultraj și hărțuire față de o polițistă. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns în arestul poliției județene, reținut 24 de ore și apoi arestat preventiv, pentru infracțiunile de ultraj în formă continuată și hărțuire, victimă fiind o polițistă.Duțu Cărpuș, un num

Hartă acces GPS Grădina Zoologică Călăraşi Călăraşi

 1. istrativă: Primăria Municipiului Călăraşi: Importanța: Locală: Jude
 2. Gradina Zoologica,Calarasi Odinioara era una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara.A fost infiin- tata in 1979 si se intinde pe o suprafata de 150000 km2.Detinea pe vremuri 157 de specii dintre care 5 unice in tara.In februarie 1986 tot orasul Calarasi a fost inundat din cauza surparii digului unui canalsiderurgic aflat in construc- tie;aproximativ 80% dintre animale au murit din.
 3. În contextul limitării răspândirii infecţiei cu coronavirus, Primăria Municipiului Călăraşi face cunoscut faptul că Grădina Zoologică din Călăraşi va fi închisă publicului începând de vineri, 13 martie, până marţi, 31 martie, inclusiv, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri
 4. Pește vândut fără documente legale și în condiții improprii, confiscat de jandarmii călărășeni O cantitate de 191 de kilograme de pește, comercializat în condiții improprii, a fost confiscată de jandarmi în acest weekend, în județul Călărași. Astfel, sâmbătă, 12 octombrie, a.c., în urma unei sesizări telefonice primite la dispeceratul unității, un echipaj de.
 5. Gradina Zoologica Targoviste Se poate spune că în Târgoviște a funcționat prima grădină zoologică din România, din vremea când Petru Cercel, în 1583, a creat la Curtea Domnească Târgoviște, grădinile italiene, în care erau cuști cu diverse animale sălbatice
 6. Gradina Zoologica Brasov. Galerie Foto by trecator · Published 28 februarie 2017 · Updated 28 februarie 201

In apropiere se afla gradinite, scoli si licee private de renume, Academia de Politie, supermarketuri si hipermarketuri, centre comerciale, clinici medicale, Gradina Zoologica. Accesul spre aeroporturile Baneasa si Otopeni, Baneasa Shopping Center si Ikea si cladirile de birouri din zona de nord este de asemenea rapid Gradina Zoologica din Targu Mures a fost infiintata in anii '60 , initial fiind un loc de atractie pentru populatia locala si pentru turisti. La infiintare gradina avea o suprafata de 600-700 m2, care in 1965 s-a marit la 20 hectare. In momentul actual gradina este impartita in cinci sectoare, fiecare sector avand ingrijitori specializati, in. Proprietar Calarasi imobiliare convenabile 2019-03-20 40000 2 semidecomandate 12892 € Strada Flacara 40000 etaj 4 Volna v 4. semidecomandat, situat in strada Flacara, intersectie cu Bulevardul Cuza Voda, zona linistita aproape de Gradina Zoologica si Parcul Dumbrava. Apartamentul este inconjurat de balcoane (exceptie face bucataria) si. Apartamente de inchiriat Baneasa, Gradina Zoologica. Particular, proprietar ofer spre inchiriere 3 camere complet MOBILAT si UTILAT in complexul Carina Residence, nou, luxos, spatios, suprafata 108 metri patrati utili + 1 loc parcare in garaj subteran incalzit, 2 bai, terasa mare, vedere panoramica spre gradina cu multa verdeata, etaj 2/5, paza permanenta, monitorizare video, legatura directa. Preşedintele PC Călăraşi, Bogdan Pascu, a declarat că iniţiativa de a sprijini Grădina Zoologică din Călăraşi a avut succes printre călărăşeni. Potrivit acestuia sâmbătă, 8 octombrie, mai mulţi voluntari au participat la reabilitarea şi vopsirea unor cuşti: O serie de voluntari care au răspuns la apelul făcut de min

GRADINA ZOOLOGICA a precizat ca nu stie cum s-a infectat leopardul. In ianuarie, GRADINA ZOOLOGICA a inceput sa isi vaccineze animalele cu vaccinuri cu proteine spike care nu sunt destinate uzului uman. GRADINA ZOOLOGICA a vaccinat cateva maimute, dupa ce gorilele au dat rezultate pozitive la virus. Gorilele si-au revenit complet Minunata case de vanzare cu 4 in Calarasi (judet), Calarasi, la 135 000 €. Aceasta case de vanzare construita pe un teren de 200 m², are 200 m² suprafata utila si 200 m² of suprafata construita. Storia 556658 Timp Liber Oferte Atractii Turistice din Romania: Biserici, Schituri, Manastiri, Case Memoriale, Castele, Monumente de Valoare Nationala, Gradini Zoologice sau Botanice, Herghelii dar si Sugestii Petrecere Timp Liber si Relaxare in Complexe Turistice din Inima Naturii in Statiuni Balneoclimaterice Montane sau Statiuni Litoral Calarasi Contact: GRADINA ZOOLOGICA CALARASI Adresa: Parc Dumbrava Telefon: 0242 314152 Program: zilnic 9.00 - 17.00 Director / Custode: Ing. Cristian Tatavura Taxa intrare: - 3 lei - adulti - 2 lei - copii [. Stiri pe aceeasi tema O faimoasa gradina zoologica renunta la leii pe care gazduia din cauza problemelor financiare. 20:25, 28.01.2021 - Gradina zoologica Artis din Amsterdam, unul dintre cele mai vechi parcuri de animale din Europa, a anuntat joi ca nu va mai putea gazdui lei ca urmare a problemelor financiare cauzate de pandemia de COVID-19. A fost o decizie dificila, pentru ca leii fac.

Gradina Zoologica, Calarasi - RomanianResorts

 1. Gradina Zoologica Zimbraria Dragos Voda La grădina zoologică se află 6 zimbri din cei 28 existenți în tot parcul, alături de care veți găsi și specii de: căprioare, cerbi carpatini, cerbi lopătari, urși, mistreți, păsări și mufloni
 2. Draga gradina zoologica de. O carte perfecta pentru micutii care inca nu stiu sa vorbeasca, dar se vor bucura sa deschida si sa inchida usitele de zeci de ori, pentru a vedea ce le-au trimis cei de la Gradina zoologica. si chiar daca inca nu stiu sa le zica pe nume animalelor ascunse in spatele usitelor, vor spune Ssss si Oac si.
 3. Hartă Bucureşti online cu străzi actualizată. Puteţi căuta pe harta interactivă străzi, adrese exacte, locaţii din Bucureşti. Harta străzilor din Bucureşti şi împrejurimi se poate vedea în modul satelit, hartă detaliată cu străzi, rutier sau street view. Puteţi localiza orice adresă din Bucureşti căutând după stradă, zonă sau cartier
 4. Gradina Zoologica Galati Gradina Zoologica din Galati. Grădina Zoologică Galați este situată în Pădurea Gârboavele, pe o suprafață de 7 ha, la 17 km nord-vest de Galați. Tematica Zoo Garboavele a fost elaborata in 1997, impreuna cu specialistii de la European Association of Zoos and Aquaria, si are drept obiective conservarea speciilor rare de animale, precum si educatia pentru.
 5. at de campie: Baragan, Baraganul de Sud, Viasia, Burnea si lunca Dunarii

Camera de Comert Industrie si Agricultura Calarasi Str. Progresul, bl. BBB, et. 3 Carpatica - Agentia Calarasi Str. Prelungirea Bucuresti, nr. 16, bl. M1 Casa de Asigurari de Sanatate Calarasi Str. Independentei, nr. 51 CEC - Agentia Nr 1 Calarasi.

De la menajeriile faraonilor, la ZooDigitalGrădina Zoologică Călărași din Călărasi | PLANIADAOBIECTIVE TURISTICE IMPORTANTE IN TARGOVISTE SIGradina Zoologica Timisoara - zoolandGrădina Zoologică din Târgoviște din Dâmbovița | PLANIADAGradina zoologica din Targu Mures (Pagina 1) - Calatorii